művész


Ifj. Mező László

Ifj. Mező László

ifj. Mező László

cselló

Zenész családban született 1980-ban Budapesten. Hatévesen kezdett gordonkázni, tanulmányait a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában folytatta, majd diplomáját a Zeneakadémián szerezte 2002-ben szerezte Kertész Ottó növendékeként. Ezt követően a Müncheni Zeneakadémia, majd a University…

 Tovább
Facebook: https://www.facebook.com/laszlomezo.cellist

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

ifj. Mező László

cselló

Zenész családban született 1980-ban Budapesten. Hatévesen kezdett gordonkázni, tanulmányait a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában folytatta, majd diplomáját a Zeneakadémián szerezte 2002-ben szerezte Kertész Ottó növendékeként. Ezt követően a Müncheni Zeneakadémia, majd a University of Southern California hallgatója volt. Itthon és külföldön elismert tehetségét bizonyítja a Kertész Ottó Emlékverseny 1. díja, a budapesti Popper Dávid Nemzetközi Zenei Verseny Különdíja, valamint a Nemzetközi Ima Hogg Verseny (Houston, USA) 1. díja is. Nagy sikerű koncerteket adott szóló- és kamarazenei hangversenyeken Európa szinte valamennyi országában; édesapja, Mező László nyomdokában járva Magyarországon, Brazíliában, az Egyesült Államokban és Japánban is tartott mesterkurzusokat. Jelenleg Los Angelesben él, a Pacific Symphony Zenekar tagja, ismert és keresett szólistája Hollywood stúdióinak. Olyan filmek zenéiben működött közre, mint a Star Wars, a Jégkorszak, a Pí élete, a Wolverline vagy A magányos lovas. Úttörő szerepet vállalva a klasszikus zene népszerűsítésében minden szinten oktat: koncerteket ad nemcsak nagy presztízsű hangversenytermekben, de iskolákban és egyéb szociális intézményekben is, ahol a diákok és bentlakók egyébként nem engedhetnék meg maguknak, hogy élőben hallgathassanak klasszikus zenét. Legfőbb célja, hogy felkutasson és népszerűsítsen olyan műveket, amelyek méltatlanul hiányoznak a koncertek és fesztiválok repertoárjából.

Ludwig & Ludwig - Danubia Zenekar

Ludwig & Ludwig - Danubia Zenekar

Danubia Zenekar
  • Cselló

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!