művész


Kosztolányi József

Kosztolányi József

Színművész.

Sok színházi tapasztalattal rendelkező színésze a szegedi Egyetemi Színház társulatának. Matematikát tanít az egyetemen, a Délikert Színházban rendez. Őszinte kritikai hozzállása, véleménye a legjobb vitapartnerré teszi ha színházról, színházcsinálásról van szó. Szerepeinek alaposan utánajár és sokat beszélget mindegyik darab kapcsán. Lelkesedése és energiája akkor is a…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Színművész.

Sok színházi tapasztalattal rendelkező színésze a szegedi Egyetemi Színház társulatának. Matematikát tanít az egyetemen, a Délikert Színházban rendez. Őszinte kritikai hozzállása, véleménye a legjobb vitapartnerré teszi ha színházról, színházcsinálásról van szó. Szerepeinek alaposan utánajár és sokat beszélget mindegyik darab kapcsán. Lelkesedése és energiája akkor is a társulattal van ha épp csak megnézi őket, jótanácsai, kritikái sokat segít a társulat munkájában.

A közönség legelőszőr Darvasi László: Argentina című darabjában láthatta alapító művészeti vezetőnk Czene Zoltán rendezésében. Utána következett 2011-ben a közel 30 előadást megért Müller Péter darab a Szemenszedett Igazság.

A 2012-ben, X. ünnepi évadunkban, dokumentumjátékunkban a „Rohadt az államgépben valami”-ben Szent- Györgyi Albert-et játszotta el, mint az akkori egyetemi társulat a SZEISZT egyik fő támogatóját.

2013-ban a Fafestményben a Színész szerepét öltötte magára s a szerep maga is megkívánta a többszöri értelmezést Jóska játékának köszönhetően a színészetről. 2015-ben a Lepkék a kalapon-ban a rémbohózat irányítójának szerepében tűnik fel, különleges szerepköre a közönségnek jelent sokat, általában véve hozzájuk intézi komoly és olykor meglepő őszinteségű mondandóját a darab szereplőiről és a világ állásáról.

Akárki

Akárki

Gyulai Várszínház
  • Isten & Testvér
Úrhatnám polgár

Úrhatnám polgár

Szegedi Szabadtéri Játékok
  • Covielle, Cléonte inasa
Úrhatnám Polgár-Előadásszerű Főpróba

Úrhatnám Polgár-Előadásszerű Főpróba

Szegedi Szabadtéri Játékok
  • Covielle, Cléonte inasa

Ajánlataink


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!