Program


0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy
5

0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy

Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele. A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 18. péntek, 18:00

0. Spájz fesztivál - Pénteki napijegy

Ha voltál már a nagyi spájzában, akkor tudod, hogy milyen szűk hely, s mégis mennyi jót s finomat tud rejtegetni! Sosem hagyod el a kamrát anélkül, hogy ne lennél tele.
A mi Spájzunk sem óriási, de sok jó ember kis helyen is elfér! Ezen felül pedig dugig tömheted magad művészettel, zenével, jókedvvel, nevetéssel, apró fesztivál élménnyel!
Csatlakozz hozzánk szeptember 18-án a hétvégére, s raktározd el az ott szerzett emlékeket az őszi szürkeségre, s téli fagyokra.

Programok:
16:00 Megnyitó séta
19:00 Küszöb koncert (Nagy Kohó)
21:00 Carson Coma koncert (Nagy Kohó)
23:00 Pali és Pali koncert (Meggyeskert)

Támogatnád a fellépőket, vagy a Spájzot hogy még több élményt rakhassunk el télire nektek? Vagy jönnél spájzolni, de idén nem tudsz velünk tartani? Ez neked szól: végy támogatói jegyet, hogy a zenészeink is boldogak legyenek!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

További ajánlataink


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!