Program


13. Ördögkatlan Fesztivál - napijegy 08.01 (szombat)

13. Ördögkatlan Fesztivál - napijegy 08.01 (szombat)

Ördögkatlan Fesztivál
2020. július 28. - augusztus 1.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 1. szombat, 8:00

12 sikeresen megrendezett fesztivál után ijedten nézhetünk a számra: 13. A babona szerint ez balszerencsét hoz. Mi ezzel mit se törődünk: hiszen a babonával szemben ott tornyosul egy tucatnyi év számtalan gyönyörű élménye. Tudhatjuk, hogy a százezernyi látogató, a fellépők ezrei, a sokszáz helyi lakos a szívét hozza a Katlanba, bizotsak vagyunk abban, hogy 2020 nyarán újra a minőség, a szabadság, az emberség ünnepe lesz a 13. Ördögkatlan. Még az is kiderülhet, hogy ez a mi szerencseszámunk.
Idén már október közepétől kaphatókbérleteink és napijegyeink. Úgy igyekeztünk kitalálni a rendszert, hogy minél hamarabb vásárolod meg őket, annál olcsóbban hozzájutsz. Érdemes - mert talán épp a 13. Katlan lesz a legjobb! 

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

További ajánlataink


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!