Program


A hegyek szigete - premier előtt

A hegyek szigete - premier előtt

román-francia-német krimi vígjáték, 97 perc, 2019
román nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 23. hétfő, 18:30

Rendező: Corneliu Porumboiu

Szereplők: Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazăr, Sabin Tambrea, Téglás István

 

Nyitófilmünk Corneliu Porumboiu új, Cannes-ban bemutatott filmje. A román új hullám meghatározó, abszurdra különösen fogékony rendezője ezúttal egy Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi típusú, ám hamisítatlanul kelet-európai környezetbe ágyazott, feszült átejtős történettel lepi meg a közönséget, amely még a műfaj elvakult rajongóinak is jócskán tartogat meglepetéseket.

Főhőse, a gyönyörű Gilda mindent bevetve megkörnyékezi a korrupt rendőrt, Cristit, hogy segítsen férje, a Bukarestben letartóztatott üzletember, Zsolt megszöktetésében. Gildát nem kizárólag a szerelem hajtja: Zsolt ugyanis az egyetlen, aki tudja, hol van elrejtve egy korábbi balhé több milliós zsákmánya. A további tagokkal bővülő csapat tagjai senkiben, így egymásban sem bízhatnak, ezért a Kanári-szigetekre utaznak, hogy a helyi ősi füttynyelvet elsajátítva üzenhessenek egymásnak a gondosan megtervezett akció során.

A hegyek szigetét, amelyben a mindig zseniális Vlad Ivanov egy korrupt rendőrt alakít, a magyarországi premier előtt láthatja a filmhét közönsége.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

További ajánlataink


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!