Program


A kétely fátylai - online előadás

A kétely fátylai - online előadás

A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 30. szombat, 19:00

A kétely fátylai - online előadás

Zoom – online előadás
A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése. A maximális élmény elérése érdekében kamerával és mikrofonnal felszerelt asztali gépről vagy laptopról érdemes bejelentkezni. Regisztrációt követően bővebb információt küldünk a program használatáról, az előadás menetéről.

Az előadásról:
Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.
 

Szereplők:
Leonardo De Angelis, felügyelő....................... Széll Attila
Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő....... Molnár Gyöngyi
Ginevra Poloni, nyomozó................................. Szakács Zsuzsa

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

További ajánlataink


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!