Program


A Konzi Szimfonikus Zenekara és Fúvószenekara

A Konzi Szimfonikus Zenekara és Fúvószenekara

Konzis koncertek
A Bartók Konzi Szimfonikus Zenekara és Fúvószenekara

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 28. hétfő, 19:30

J. S. Bach: g-moll fúga, BWV 578 (Willy Hautvast átirata fúvósegyüttesre)
Persichetti: 6. szimfónia, op. 69 („Symphony for Band”)
Samuel R. Hazo: In Heaven’s Air
John Powell: Így neveld a sárkányodat (filmzene)

SZÜNET

Beethoven: 5. (c-moll) szimfónia, op. 67 („Sors”)

A Bartók Konzi Szimfonikus Zenekara és Fúvószenekara
Vezényel: Dubóczky Gergely

Vezényelni mindig a partitúrával a fejben kell, és nem fejjel a partitúrában” – mondta állítólag egyszer Hans von Bülow, a 19. század egyik leghíresebb, legeredményesebb és legkegyetlenebb karmestere. Persze szarkazmus és maximalizmus dolgában fiatalabb kollégái sem feltétlenül maradtak el tőle: többek között a Bécsi Filharmonikusokat éveken át irányító Gustav Mahlerre is igen gyakran panaszkodtak a zenekar zenészei nemcsak stílusa, de rendkívül magas elvárásai miatt is. Ha a verbális kíméletlenség nem is tartozik elválaszthatatlanul a dirigensi hivatáshoz, abban mindenképpen igaza volt e két nagy formátumú művésznek, hogy kivételes minőségű zenekari produkciók csak kitartó műhelymunka, karmester és zenekari tagok koncentrált együttműködése révén születhetnek, az ehhez szükséges, különösen összetett zenei figyelem elsajátítását pedig nem lehet elég korán elkezdeni. A mostani koncert arról az alapos képzésről ad számot egy gondosan kiegyensúlyozott, részben klasszikus, részben az oktatás igényeihez igazított műsor révén, amelyben a Bartók Konzi Szimfonikus Zenekarának tagjai részesülnek hétről hétre.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

További ajánlataink


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!