Program


A romantika hangjai

A romantika hangjai

A Győri Filharmonikus Zenekar romantikus zeneszerzők műveiből összeállított, igényes programmal indítja a 17:18-as bérletet.

Aktuális előadások



Erkel Ferenc 1844-ben bemutatott Hunyadi László című operájának egy évvel később bemutatott, a partitúra legismertebb motívumait összefűző, a verbunkos zene hangját megszólaltató nyitánya a magyar szimfonikus zene egyik első, önállóan is gyakorta felcsendülő remekműve. A koncert második félidejében a francia romantika nagy mestere, César Franck életművének reprezentatív alkotása, a grandiózus d-moll szimfónia csendül fel. A koncert karmestere Berkes Kálmán, házigazdája dr. Szabó Balázs zenetörténész lesz.

További ajánlataink


Farkasházi Réka érzékeny, finoman megírt, de kis humorral és sok szeretettel átitatott meséi megszólítanak, kapukat nyitnak, gátlásokat és félelmeket oldanak,…

Tudták, hogy van az évnek egy napja, amikor megnyílik az átjáró az élők és a holtak, az emberek és a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!