Program


ÁLLJ BELE! Közösségi színházi játék a másságról Játszótárs: Nagy Dániel Viktor

ÁLLJ BELE! Közösségi színházi játék a másságról Játszótárs: Nagy Dániel Viktor

Programsorozatunk középpontjában az Orlai Produkciós Iroda előadásai által felvetett tabutémák állnak. Ezekről Önökkel, a résztvevőkkel, drámapedagógiai formákon keresztül gondolkodunk. Két órában interaktív módon osztjuk meg egymással a különböző véleményeket, és vizsgáljuk az eltérő nézőpontokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 10. péntek, 18:00

Állj bele!

Programsorozatunk középpontjában az Orlai Produkciós Iroda előadásai által felvetett tabutémák állnak. Ezekről Önökkel, a résztvevőkkel, drámapedagógiai formákon keresztül gondolkodunk. Két órában interaktív módon osztjuk meg egymással a különböző véleményeket, és vizsgáljuk az eltérő nézőpontokat. Minden alkalommal együtt járja körbe velünk a témát az Orlai Produkciós Iroda alkotóközösségének egy vagy több tagja is.
Foglalkozásainkra minden hónap második péntekén kerül sor.

Január 10. 18:00 – Közösségi színházi játék a másságról

Első alkalommal a kiközösítés és az elfogadás témakörét dolgozzuk fel az Orlai Produkciós Iroda Leszámolás velem című előadásának segítségével. Miért közösítenek ki valakit? Mitől függ, hogy elfogadjuk embertársunk? Hogyan válik valaki kiközösítetté?

Játszótárs: Nagy Dániel Viktor

IDŐPONTOK ÉS TÉMÁK:
Január 10. 18:00 – Közösségi színházi játék a másságról
Február 14. 18:00 – Mi lett volna, ha…
Március 13. 18:00 – Velünk élő erőszak

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

További ajánlataink


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!