Program


Alma együttes koncertje

Alma együttes koncertje

A zenekar repertoárján a korábbi években született nagysikerű környezetvédelemmel foglalkozó dalok mint a Szuperkukák, Örömzene és a Kis zöld földlakó mellett további, a bolygó és a természet védelmével kapcsolatos tematikus dalokra épülő új műsorral lépnek színpadra - ezúttal Kőbányán is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 4. vasárnap, 10:00

Az Alma Együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. (Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.)

Buda Gábor a 22 évvel ezelőtt megalapított Alma Együttes ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított hangzást. Két kiváló zenész érkezett a zenekarba Berkesi Alex basszusgitáros és Ránki András billentyűs személyében, akik nem csak virtuóz hangszeres játékukkal, de nagyszerű énektudásukkal is erősítik a produkciót.

A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

A Gábor által komponált dalok több mint 305 milliós  youtube letöltéssel büszkélkedhetnek. Legsikeresebb daluk, a Ma van a szülinapom, a leggyakrabban megosztott hazai tartalom a Facebookon.

Olyan sikeres rajzfilmzenéket írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat, főcímdalt készítettek a Khumba című 3D-s animációs rajzfilmhez, nemrég írtak nagylemezt a Hortobágyi Nemzeti Parknak, közös DVD-t készítettek Béres Alexandrával.

 A zenekar évi 250-300 teltházas koncertet ad itthon és külföldön.

2020-ban különleges kezdeményezés keretében az Információs és Technológiai Minisztérium támogatásával 150 állomásos környezetvédelmi roadshow-t indít a zenekar útnak a hazai iskolákban, ahol a koncertek kibővülnek egy fél napos programmá. Itt a gyerekek játékos formában a virtuális térben tanulhatnak korunk környezeti kihívásairól, applikáció, AR/VR játszóház és kiállítás keretében. A zenekar repertoárján a korábbi években született nagysikerű környezetvédelemmel foglalkozó dalok mint a Szuperkukák, Örömzene és a Kis zöld földlakó mellett további, a bolygó és a természet védelmével kapcsolatos tematikus dalokra épülő új műsorral lépnek színpadra - ezúttal Kőbányán is.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

További ajánlataink


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!