Program


ANDREA BOCELLI 2022

ANDREA BOCELLI 2022

Napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, Andrea Bocelli 2022. október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 19:00

ANDREA BOCELLI 2022

Az olasz tenort kettős tehetséggel áldotta meg a sors. Egyedi hangszíne bármely hang közül felismerhető, teljes és erőteljes, a belcantótól egészen a verismóig terjed, a lírai repertoártól a populáris balladákig. Az élet egy másfajta képességre is rávezette, amikor elvesztette látását. Szívével kezdett el látni a szeme helyett, ezért is tudja olyan tökéletesen érezni, láttatni és átadni dalainak mondanivalóját.

Karrierje példátlan sikertörténet, a legkedveltebb olasz hang a világon. A világszerte elismert művész nemcsak megszámlálhatatlan szakmai díjat tudhat magáénak, hanem a közönség határtalan szeretetét is. Több mint húsz éve tartó pályafutása során 90 millió lemezt adott el, meghódította a klasszikus és a popzenei csúcsokat. Fellépett a világösszes nagy koncerttermében és operaházában, számos nemzetközi rendezvényen, koncertet adott telt házas csarnokokban és énekelt pápáknak, elnököknek, királyoknak és királynőknek.

A mai napig a legnagyobb slágere a Con te partiro, melynek angol verziója, Sarah Brightmannel közös duettje a Time to say goodbye. A dal a megjelenésekor minden lemezeladási rekordot megdöntött, a fél világon hónapokig vezette a slágerlistákat és amellyel elindult a “Bocelli-jelenség”. A folyamatos koncertezések, előadások mellett szinte minden évben új albummal is jelentkezik. Olyan kiváló énekesekkel dolgozott együtt, mintEd Sheeran, Dua Lipa, Celine Dion, Tony Bennett, Ariana Grande, Jennifer Lopez és Nicole Scherzinger. Az elmúlt évben Matteo fiával a „Fall On Me” című számban duettezett, Virginia kislányával pedigLeonard Cohen “Hallelujah” című daláténekelte el közösen.

A világhírű olasz énekes tavaly egy különlegeshúsvéti koncertet adotta koronavírus-járvány miattaz üres milánói dómból, amelyet online milliók néztek élőben. Megjelent a "Believe" című albuma, amelyen szerepel például egy duett Cecilia Bartoli operaénekesnővel, egy kiadatlan dal az olasz zeneszerzőtől, Ennio Morricone-tól vagy a Fatima című film záródala.

Fellépett a 2021-es labdarugó-Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén Rómában, ahol Puccini „Nessun Dorma” című szerzeményét adta elő. Idén ősszel pedig az Amerikai Egyesült Államokban kezdte meg turnéját, amelyet jövőre Európában folytatja majd.

Bocelli személyében a világ egy legendát tudhat magáénak, aki 2022 őszén visszatér Budapestre, hogy hangjával újra elkápráztassa a magyar közönséget. A koncert programjában népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, az este során magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

zenés party két részben

További ajánlataink


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!