Program


Ararat  Worship Night Live koncert

Ararat Worship Night Live koncert

Az Ararat Worship Collective budapesti keresztény fiatalokból álló zenekar, akik - saját bemutatkozásuk szerint - Istennek és Istenről szóló dalokat játszanak, melyekkel a céljuk elsősorban nem a szórakoztatás, hanem az evangélium üzenetének hirdetése és Jézus Krisztus személyének középpontba állítása.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 6. kedd, 19:00

ARARAT WORSHIP COLLECTIVE

koncert

Esőnap: szeptember 7.

Kapunyitás: 18.00

Vendégzenekar: 19.00

Ararat: 20.00

Az Ararat Worship Collective budapesti keresztény fiatalokból álló zenekar, akik - saját bemutatkozásuk szerint - Istennek és Istenről szóló dalokat játszanak, melyekkel a céljuk elsősorban nem a szórakoztatás, hanem az evangélium üzenetének hirdetése és Jézus Krisztus személyének középpontba állítása. Szívhez szóló dallamaik, monumentális zenei világuk és a Biblia szellemiségében íródott dalszövegeik keresztények és nem keresztények ezrei számára jelentenek inspirációt és lelki feltöltődést.

A kollektíva 2018-as indulása után rövid idő alatt meghatározóvá vált a magyar keresztény könnyűzenei életben. Dalaikat YouTube-on milliós nézettségek követik, eddigi rendezvényeiket ezrek látogatták.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő koncerten a népszerű Ararat számok mellett új dalok is elhangzanak majd.

A koncertre támogatói jegyek is vehetők melyek teljes bevételét a zenekar a segítséggel élő gyermekeket és családjaikat támogató KERT Alapítvány számára ajánlotta fel. A támogatói jegyet vásárlók a szervezők jóvoltából hajóval érkezhetnek majd a Margitszigeti Színházba.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

További ajánlataink


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!