Program


Arckép-Élőben

Arckép-Élőben

Több száz mélyinterjú, televíziós és rádiós beszélgetés áll Kadarkai Endre háta mögött. Őt csak egy dolog érdekli: az ember.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 30. péntek, 19:00

Több száz mélyinterjú, televíziós és rádiós beszélgetés áll Kadarkai Endre háta mögött. Őt csak egy dolog érdekli: az ember.

Vendégek:

2020.02.28. - Stohl András,
2020.03.27. - Gálvölgyi János,
2020.04.24. - Scherer Péter

A Hatszín Teátrumban induló sorozatban havonta egy elismert, népszerű személyiséget próbál meg közelebb hozni hozzánk. Olyan témák is szóba kerülhetnek majd, amelyeket tévében, vagy rádióban nem biztos, hogy érintenénk. Bensőséges, egyedi hangulatú beszélgetések tanúi lehetünk, hiszen az estéről nem készül felvétel. Legyen részese egy arckép születésének élőben.


Ajánlatunk


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

További ajánlataink


Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!