Program


ArcMás – Lovas Rozi

ArcMás – Lovas Rozi

A Junior Prima díjas színésznő a Kaposvári Egyetem színművész szakán végzett. Jelenleg a Radnóti Színház tagja és alapítója a független Loupe Színházi Társulásnak.

Aktuális előadások



Számtalan színházi szerep mellett, láthattuk filmekben és sorozatokban. A mi kis falunkban az ország Erikája lett, legutóbb pedig a Gólkirályság edzőjeként bizonyított. A sport szeretete a hétköznapokban sem áll távol tőle, egykor versenyszerűen teniszezett, mostanában rendszeresen fut. Zenei tehetségét a BEKVART színészzenekarban billentyűsként mutatta meg. Fontos számára a környezettudatosság, szeret a természetben töltődni, kétgyermekes családanyaként, szakmabeli férjjel, mondhatni napi szintű improvizáció az élete.

Aki kérdezi: Barabás Évi

Fotó: Lengyel Zsombor

További ajánlataink


A 30/50 eseménysorozat jubileumi visszatekintés Ladjánszki Márta táncos-koreográfus pályájára, melynek előadásai és kísérő programjai felidéznek egy-egy korábbi munkát, lezárnak egy…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!