Program


ArcMás- Vegán Hegylakó : Karalyos Gábor

ArcMás- Vegán Hegylakó : Karalyos Gábor

Gábor öt éve költözött egy pesti bérházból a budai hegyekbe, ahol azóta kertészkedik, lelkesen főz, vegán recepteket alkot, de legtöbbször improvizál, kísérletezik. Elindította a Vegán Hegylakó oldalt, ahol nyomon követhetjük egy színész civil játékait, útkeresését vissza a természethez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 19:00

ArcMás – Vegán Hegylakó
Karalyos Gábor színművész új szerepben.

Gábor öt éve költözött egy pesti bérházból a budai hegyekbe, ahol azóta kertészkedik, lelkesen főz, vegán recepteket alkot, de legtöbbször improvizál, kísérletezik. Elindította a Vegán Hegylakó oldalt, ahol nyomon követhetjük egy színész civil játékait, útkeresését vissza a természethez. Iparművész végzettsége nem csak gusztusos ételfotóin köszön vissza, de házfelújítását is szinte saját kezűleg intézi: fest, csempézik, kerti járókövet önt, mozaikképekkel dekorál, bútorokat varázsol újjá. Persze a színészet továbbra is központi helyen van az életében, számos színpadi szerepe mellett az ország legismertebb sorozatában, a Barátok köztben láthatjuk napról napra.  Ezen az estén pedig betekintést enged életének kulisszatitkaiba.

A beszélgetést vezeti: Barabás Évi
A jegyár tartalmaz egy Gábor által készített meglepetésfalatot.
Fotó:Nedeczky Dániel

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

További ajánlataink


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!