Program


Az ezerarcú műtárgy - A fotográfia értéke manapság

Az ezerarcú műtárgy - A fotográfia értéke manapság

A képzőművészeti alkotásokhoz képest a fotográfiák újoncok a műkereskedelemben. Ráadásul a közvélekedés úgy tartja, fényképből irtózatosan sok van. Hiszen mindenki fotókat gyárt szerte a nagyvilágban.
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök, 18:00

2019.09.26   
A fotográfia értéke manapság – Az ezerarcú műtárgy előadássorozat
Újonc a piacon

A képzőművészeti alkotásokhoz képest a fotográfiák újoncok a műkereskedelemben. Ráadásul a közvélekedés úgy tartja, fényképből irtózatosan sok van. Hiszen mindenki fotókat gyárt szerte a nagyvilágban. S ami korlátlanul elérhető, az nem is igazán értékes. Ám értékes fényképből nincsen túlzottan sok. Pedig a fotográfiák világa olyan színes és izgalmas, hogy aki egyszer egy kicsit jobban elmélyült a 19-20-ik század és a jelenkor fényképészeti világában, az többé nem akar menekülni. S aki gyűjteni is vágyik? Az sem. Ám mielőtt az ember komolyabban belevág a fényképek gyűjtésébe, néhány alapfogalommal, sarokponttal érdemes megismerkednie, hogy lássa, mi is a fotográfia értéke manapság.

Előadó: Szarka Klára


A Műtárgyak Éjszakáján már számos alkalommal bepillanthatunk a műtárgyak izgalmas és sokszínű világába. A Műtárgyak Éjszakája Extra keretén belül induló előadássorozatunk minden alkalmán egy-egy műtárgy típust helyezünk fókuszba, amelyeket a szakma kiválóságai mutatnak be nekünk és közösen bepillantást nyerhetünk a műhelytitkokba is.

További információk és a sorozat részei mutargyakejszakaja.hu weboldalon megtalálhatóak.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

További ajánlataink


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!