Program


Az ezüsterdő lakói - ünnepváró bábjáték az „igazi” Mikulással
2

Az ezüsterdő lakói - ünnepváró bábjáték az „igazi” Mikulással

Idén a Batyu Színház kesztyűbábos, élő színházi előadást követően megérkezik hozzánk a Nagy-szakállú Mikulás, aki az előadás végén szaloncukorral kedveskedik a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 3. csütörtök, 17:00

Az ezüsterdő lakói
Ünnepváró bábjáték az „igazi” Mikulással
Bábszínház

Idén a Batyu Színház kesztyűbábos, élő színházi előadást követően megérkezik hozzánk a Nagy-szakállú Mikulás, aki az előadás végén szaloncukorral kedveskedik a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

Egyszer volt, hol nem volt, a hetedhét országon is túl, az Óperenciás tengeren is túl, volt egyszer egy csengő-bongó, ezüsterdő. Ember azt nem látta, mesebeli táj az! Mesebeli erdő két lakója Serteperte és Teszetosz.

A zenével átszőtt előadást 3 éves kortól, elsősorban óvodásoknak ajánljuk és mindenkinek, aki szeretne találkozni a Mikulással!


Az elmaradt előadás helyett, pótelőadásokat szervezünk, amelyre a megváltott jegyek érvényesek, illetve visszaválthatók.
A pontos részletekről a későbbiekben tájékoztatjuk nézőinket Facebook és Weboldalunkon.

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

További ajánlataink


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!