Program


Azért vannak a jóbarátok... / Lemezbemutató koncert S.Nagy István slágereivel
3

Azért vannak a jóbarátok... / Lemezbemutató koncert S.Nagy István slágereivel

A nagyszabású, TV –felvétellel egybekötött lemezbemutató show műsorvezetője Csongrádi Kata, bevezetőt mond Várkonyi Attila ( Dj. Dominique) és fergeteges táncokkal közreműködik a Hungaro Boogie tánckara.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 2. vasárnap, 19:00

AZÉRT VANNAK A JÓBARÁTOK

S. NAGY ISTVÁN LEGHÍRESEBB SLÁGEREIBŐL
LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

Ezen a különleges előadáson a legendás dalszövegíró, S.Nagy István örökzöld slágerei:
Azért vannak a jóbarátok, Zene nélkül mit érek én, Pókháló, Csavard fel a szőnyeget, Millió rózsaszál, Elmegyek, Nem vagyok én apáca, Egy darabot a szívemből, Egyszer végetér a lázas ifjúság, Kell, hogy várj, Két összeillő ember, Gedeon bácsi…
olyan népszerű előadók tolmácsolásában csendülnek fel, mint Balázs Fecó, Benkő László (Omega), Poór Péter, Tabáni István, Nótár Mary, Éles István, Heller Tamás, Komáromi István és olyan fiatal tehetségek idézik fel, mint Peter Srámek, Charme együttes, Nagy Natália, Gyémánt Valentin, Miki Niki és a csinibabák, Priskin Georgina.

A nagyszabású, TV –felvétellel egybekötött lemezbemutató show műsorvezetője Csongrádi Kata, bevezetőt mond Várkonyi Attila ( Dj. Dominique) és fergeteges táncokkal közreműködik a Hungaro Boogie tánckara.

Ezen az esten kerül ismét átadásra az S. NAGY ISTVÁN emlékdíj , amelyet egy olyan fiatal előadó vehet át, aki sikerrel énekli S.Nagy István emblematikus dalait. ( 2019-ben László Attila kapta)

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

További ajánlataink


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!