Program


Babaváró- Musical komédia
10

Babaváró- Musical komédia

Babaváró egy társadalmi kritika, zenével színesítve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 22. vasárnap, 19:00

Egy fiatal pár megtudja, hogy gyermekük lesz, és jó szokás szerint, ünnepséget rendeznek, ahová meghívják pár barátjukat, és a lány családját. Ám az este nagyon hamar világossá válik, hogy nem olyan lesz, mint ahogy az ők elképezték. Ugyanis a főszereplő lány édesanyja, Jutka nem éppen egy visszafogott édesanya. Nem tudja elfogadni a korát, és az italt sem veti meg,
Karolina, a főszereplőnk roppant kellemetlen helyzetekbe kerül, a legrosszabb álmai válnak valóra. Ehhez a barátok próbálnak pozitívan állni, de valahogy állandó konfliktus helyzetek alakulnak ki. Karolina párja, Márk védeni próbálja kedvesét, de Jutkával szemben nincs esélye. Karolina barátai, Era, Bobo,Géb,Manyi, az állandó konfliktus rájuk is hatással lesz. Manyi és Géb szerelme nem éppen a legjobb pillanatokat éli meg, ezért felmerül a kérdés, menni, vagy maradni?

Hétköznapi problémákat tár elénk az előadás. Második felvonásban meglepő fordultból sem lesz hiány, mikor megérkezik Truzsu, egy spiritiszta jósnő. Aki kellőképpen felcsigázza a kedélyeket, mikor kiderül, hogy Karolina húga, Micike, végig hazudott egy külföldi iskola során.

Bonyodalmak tömkelege, családi viszályok, pánik rohamok, szerelmek, hétköznapi problémák, egy előadásban. Hogy van-e megoldás? természetesen van, egy szó! SZERETET , hiszen ez mindenre képes!

Szereplők:
Jutka........... Fésűs Nelly
Karolina...... Czigány Judit
Márk............ Pál Tamás / Fecske Dávid
Micike......... Horváth Csenge / Fűrész Tímea
Manyi.......... H. Varga Tamás
Géb............. Putnoki László
Era.............. Eszlári Judit
Bobo........... Petri Viktor
TruZsu........ Babják Annamária

Rendezte,Írta: H. Varga Tamás
Zeneszerző: Czigány Judit
Dalszövegek: Havancsák Eszter, H. Varga Tamás
Hangszerelte: Pál Zoltán
Koreográfus: Nagy András
Díszlettervező: Bartha Károly Zsolt
Fotó: Bártfay Dávid
Grafika: Putnoki László

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

További ajánlataink


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!