Program


Backstage látogatás 2022

Backstage látogatás 2022

Felhívjuk leendő látogatóink figyelmét, hogy ezen a programon csakis azok vehetnek részt, akik az aznapi előadásra érvényes színházjeggyel rendelkeznek és ahhoz külön megvásárolják az előadáshoz meghirdetett Backstage látogatásra szóló belépőjegyet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 10. vasárnap, 19:00

Backstage látogatás – betekintés a kulisszák mögé

Kivételes lehetőség, egyszeri és megismételhetetlen élmény a kulisszák mögött! Szeretnénk Önöknek izgalmas programot ajánlani a nyári szezon előadásaihoz, koncertjeihez kapcsolódóan a Margitszigeti Színházban.

Színházunk az idei évben elindítja produkcióihoz kötődően megszervezésre kerülő exkluzív programját, a BACKSTAGE LÁTOGATÁST. Ezek alkalmával egyes előadások előtt egy kis létszámú csoportnak, maximum 25 főnek lehetőséget biztosítunk arra, hogy betekinthessenek a kulisszák mögé.

A séta alkalmával a résztvevők láthatják a készülődés izgalmait, a produkció megszületése előtti perceket, sétálhatnak a díszletek között, ahol kedvenc művészük hamarosan fellép majd, valamint megtekinthetik milyen a színházunk a hatalmas színpadról szemlélve.

A látogatás kezdete: 19:00 óra
Indulás, érkezés: jegypénztártól indul és oda is érkezik vissza
Időtartama: 20-25 perc

Fontos információ, hogy a “Backstage látogatás – betekintés a kulisszák mögé” program tartalma előadásonként változhat! Egyes előadások alkalmával a fellépő művészekkel való találkozás garantáltan nem lehetséges, de természetesen előfordulhat.
A színházjeggyel nem rendelkezőket sajnos nem tudjuk fogadni Backstage látogatáson.

Várjuk a kulissza titkaira kíváncsiak jelentkezését! Tartson velünk!

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

További ajánlataink


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!