Program


Bagossy Brothers Company
4

Bagossy Brothers Company

2013 tavaszán alakult Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, az országszerte telt házas koncerteket adó Bagossy Brothers Company. Idén nyáron Dunakeszin is látható és hallható lesz az alakulása óta máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar, melynek népszerűsége gyors ütemben emelkedett.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 8. kedd, 20:30

A Bagossy Brothers Company energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt vált, előbb az erdélyi, majd az egész kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává.

A csapat eddigi pályafutása során 4 nagylemezt, 1 szimfonikus koncert lemezt, 1 EP-t, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. A zenekar minden albuma többszörös aranylemez, míg a 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minősítést ért el, melynél nincs Magyarországon magasabb lemezeladási fokozat.

A zenekar jelenleg ötödik sorlemezén dolgozik, mely 2023 elején jelenik meg.

Az elmúlt időszak tevékenységét számos díj is övezte, a zenekar immár négy Petőfi Zenei Díjjal (az év akusztikus koncertje, az év zenekara, az év videóklipje és Bagossy Norbi révén az év előadója), és két Fonogram díjjal (az én hangfelvétele) büszkélkedhet, emellett elnyerték Erdély legnagyobb zenei díját, a Legszebb Erdélyi magyar Dal címet is.

A zenekar 2020-ban Due Médiakutató hálózat közvéleménykutatása alapján Magyarország legnépszerűbb zenekara lett,  míg ugyanezen esztendőben egyedüli magyar zenekarként kerültek be mind zenekari, mind dal kategóriában is, a Spotify éves TOP10 listájába.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

További ajánlataink


Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!