Program


Barozda - népzene és régizene koncert

Barozda - népzene és régizene koncert

Barozda - népzene és régizene koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 17:00

Az 1976-ban alakult Barozda együttes idén ünnepli fennállásának 45. évfordulóját. Alapító tagjai (Bokor Imre, Pávai István és Simó József zenészek és Györfi Erzsébet énekes) zenész barátok közreműködésével jubileumi koncertet adnak ez alkalomból a Hagyományok Háza Átriumában.

A zenekar meghatározó szerepet töltött be az erdélyi táncházmozgalomban, számos táncházban házigazda muzsikosok voltak. Ezen kívül a Csíkszeredában minden évben megrendezett Régizene Fesztivál elindítása is az ő nevükhöz köthető, ugyanis a népzenével párhuzamosan az erdélyi magyar régizene felkutatásával és népszerűsítésével is foglalkoztak a zenekar tagjai.

Jelenleg a muzsikusok a szélrózsa minden irányába szétszéledtek, az együttes magja Svédországban telepedett le, de számos alkalommal összejönnek muzsikálni, határokon innen és túl.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az Urban Verbunk legújabb produkciója egy formabontó előadóművészeti koncepción alapuló előadás, amely a magyar néptánc gazdag kulturális örökségére épülve felhívja a figyelmet a jelen égető globális társadalmi kérdéseire úgy, hogy ezzel az európai-és nemzetközi színpadok közönségeinek is vonzó kínálatot teremt.

További ajánlataink


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!