Program


Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party 2022.01.01 5:00 óráig - Várkert Bazár

Be Massive Szilveszter - New Years Eve Party 2022.01.01 5:00 óráig - Várkert Bazár

2021 utolsó éjszakáján a Be Massive Szilveszteren különleges vizuál és tökéletes hang fogja biztosítani a minőségi szórakozást a Várkert Bazár rendezvény termében. Nem sok helyet tudnánk mondani az országban, ahol ennél is méltóbb helyen lehet koccintani az új évre. A Be Massive közel két évtizede Budapest egyik legnevesebb elektronikus zenei party sorozata.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 22:00

Az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemzi. Mindig széles zenei skálán mozogva, de mindvégig underground üzemmódban, olyan neveket hozott el a rendezvényeire, akik közül néhányan mára szupersztárok lettek.

Charlotte de Witte, Sam Paganini, Innellea, Aether, Coeus, Denis Horvat, Marino Canal, Yubik , ENOS egytől egyig a Be Massive bulikon debütáltak hazánkban, de a vendégek között még rengeteg nagy nevet említhetnénk. Metha fáradhatatlanul szervezi az aktuális projektjeiket, melynek fókuszában a különleges helyszíneken tartandó Be Massive Horizon bulik állnak. Általában olyan helyszíneken szervez első alkalommal elektronikus zenei eseményeket, ahol korábban még senki. A szabadtéri bulik mellett, a saját klub események is szépen teljesítettek. pl: Teltházas Be Massive 18 születésnap a Matrriott Hotel Panoráma termében Innelleával és Coeussal. De nem csak a Be Massive, hanem a csapat élén álló Metha is büszkén tekinthet vissza a 2021-es évre. Számos olyan kiemelt rendezvényen lehetőséget kapott, nemzetközi nagyágyúk mellett játszhatott, mint például Solomun vagy osztozott a DJ-pultban Adriatique, Dubfire, Kasst, Denis Horvát, vagy Mathame-al.

Egy ilyen kiemelkedő évet csak méltóan lehet lezárni. Ehhez pedig sikerült egy igazán méltó helyszínt találni. Az 1875 és 1883 között épült, 2014-ben teljes körűen felújított Várkert Bazár Budapest kiemelt műemléke, a világörökség része. A hangzásvilág már jól ismert, de a Várkert Bazár falainak sem idegen már a Be Massive élmény. Metha nem rég ugyanis itt rögzített egy különleges előadást mögötte a felkelő nappal, Budapest egyik legszebb panorámájával.

A szilveszteri buli zenei felhozataláért Metha és a Be Massive csapat - Dubecticut, Lenny Lenoks, Push’n’Ball, Snyl, Blas és Lerm - fog gondoskodni. És hogy mire számíthatunk? Minőségi, dögös zenékre.

Ahogy a mottójuk is szól: „A stílus nem, csak a jó zenék amik számítanak” 

Early Bird: 5000 Ft (2021.12. 13-19. 23:59)

Normál: 6000 Ft (2021.12.20-30. 23:59)

Esemény napján online, helyszínen: 7000 Ft (2021.12.31. 00:00)

Az esemény zenés-táncos rendezvénynek minősül, ezért az érvényben lévő szabályok szerint magyar vagy uniós védettségi- és egy arcképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél) együttes bemutatásával vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek.  

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

További ajánlataink


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!