Program


Belépőjegy a Miniversum Élményközpontba
9

Belépőjegy a Miniversum Élményközpontba

Nemcsak modellvasút-rajongóknak kínál lenyűgöző programot a MINIVERSUM. Itt az óriási, interaktív terepasztalon a valódi világ ezernyi részlete kel életre miniatűr, ám teljesen élethű formában.
2020. március 31-én véglegesen bezárjuk a Miniversum kapuit, ezért a jegyek csak március 31-ig érvényesek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 27. szerda, 19:00

2020. március 31-én véglegesen bezárjuk a Miniversum kapuit, ezért a jegyek csak március 31-ig érvényesek.

Budapesten van egy hely, ami felnőttet és gyermeket egyformán elvarázsol, és ahol mindenki tátott szájjal merül el egy miniatűr világ csodáiban.

A rendkívül részletgazdag, elbűvölő pontossággal kidolgozott terepasztalok közel százszoros kicsinyítésben tárják elénk a világot úgy, ahogyan még soha nem láttuk, és annyi felfedeznivaló csodát kínálnak, hogy egy egész délelőttöt vagy délutánt eltölthetünk itt a milliónyi apró részleten ámulva. Minden állandó mozgásban van, indul a villamos, zöldre vált a lámpa, és működik a szökőkút. Méghozzá úgy, hogy mindebbe több mint száz ponton mi is beleszólhatunk: irányíthatjuk a forgalmat, mozgásokat, hang- és fényhatásokat kelthetünk.

A minivilág felfedezése után a legkisebbeket külön belépő nélküli játszóház is várja, míg a felnőttek megpihenhetnek a kávéházban. Az igazán kíváncsiak bekukkanthatnak a kulisszák mögé is: szakértő tárlatvezetők külön túrán mutatják be a MINIVERSUM rejtett titkait és az irányítástechnika minden trükkjét.

3 ország 14 települése elevenedik meg 300 négyzetméteres terepasztalon, 5000 minifigura, 1300 méter sínpálya, 600 épület és 100 zakatoló vonat gondoskodik az egyedülálló élményről.

Itt a felnőtt is garantáltan gyerekké válik újra, hiszen a MINIVERSUM a család minden tagjának feledhetetlen szórakozást kínál.

Cím:
1061 Budapest, Andrássy út 12.

Befogadóképesség: óránként 225 fő, belépés érkezési sorrendben

Belépési információk: Hátizsákot, nagyméretű táskákat, kabátokat a ruhatárban vagy a zárható szekrényekben kérjük elhelyezni. Ételt és italt a kiállítás területére bevinni tilos.

Nyitvatartás: Az év minden napján 10-18 óra között. 

2020. március 31-én véglegesen bezárjuk a Miniversum kapuit, ezért a jegyek csak március 31-ig érvényesek.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

További ajánlataink


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!