Program


BÉRCZESI RÓBERT - Én meg az Ének
4

BÉRCZESI RÓBERT - Én meg az Ének

Az Én meg az Ének Bérczesi Robi – a 90-es évek végén a BlaBlával induló, és néhány kísérletező kitérő (Panírozott Barikák, BioRoBoT) megtétele mellett a hiperkarmában kiteljesedő – zenei karrierjének legszemélyesebb projektje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 7. péntek, 21:00

Tisztelt Nézőink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. augusztus 7. 21:00 órai kezdettel meghirdetett balatonfenyvesi Bérczesi Róbert koncert betegség miatt elmarad.

A megvásárolt jegyeket természetesen visszaváltjuk.
A jegyirodában megváltott belépő ára a vásárlás helyszínén, személyesen igényelhető vissza.
Az online vásárolt jegyek árát az InterTicket Kft. visszautalja a vásárláskor használt bankkártyára. Ezzel kapcsolatban Önöknek további teendője nincs. Az online vásárlások esetében kérjük, vegyék figyelembe, hogy a teljes rendezés előreláthatólag több hetet is igénybe vehet.

A folyamat lezárásáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!


 

A dalszerző-énekes kedvenc dalait a saját stílusára alakítva, újragondolva, sokszor egymással is összemixelve adja elő, önmagát gitáron kísérve. Ezek között szerepelnek a magyar alternatív és popzenei paletta halhatatlan slágerei, filmzenék, népdalok, versmegzenésítések, és persze a kihagyhatatlan – mára már szintén klasszikussá vált – saját szerzemények is. A két nagylemezen (Én meg az Ének – emléxel? [2011], Én meg az Ének – emléxel még? [2018]) szereplő műveken kívül minden koncerten elhangzik néhány jól ismert – és olykor egy-egy még megjelenés előtt álló – hiperkarma szám egyszálgitáros feldolgozása is.

 

2019-ben Bérczesi Robi elnyerte az Artisjus – Az év könnyűzenei szövegírója díját, valamint az Athenaeum Kiadónál megjelent Én meg az Ének – behúzott szárnyú felfelé zuhanás címen Robi önéletrajzi könyve, melyet Kiss László közreműködésével írt, és amely bepillantást enged a hiperkarma zenekar megalakulásának, és az általuk előadott dalok megszületésének történeteibe is.

 

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

További ajánlataink


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!