Program


Bereczki Zoli - Élőzenekaros nagykoncert

Bereczki Zoli - Élőzenekaros nagykoncert

Hazánk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 19. péntek, 20:30

Bereczki Zoli LIVE
Zenekaros nagykoncert

Kapunyitás: 20.00
Kezdés 20.30
Befejezés: 22.45

EMeRTon-díjas színész, Arany- és platinalemezes, valamint Fonogram díjas énekes, mindezek mellett zenei producerként s ismerheti a közönség.

A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik széria szakmai zsűritagja.

2014-ben indult útjának Álomkép, Illúzió, Szenvedély majd Csillagkép és Közelebb néven futó koncert turné sorozata, melynek előadásai óriási közönséget mozgat meg minden alkalommal.

Különlegesség, hogy a 2018-ban megjelent Choices című szerzeményének egy része lett az egyik legnépszerűbb chipsmárka reklámzenéje Európa-szerte.

2019-ben visszatért a televízió képernyőjére is a Sztárban sztár leszek zsűritagjaként.

A Siófoki Szabadtéri Színpadon ezúttal egy magával ragadó, hamisítatlan és emlékezetes amolyan „Bereczki Zolis” hangulatú nagykoncertet élvezhet minden különleges szórakozásra vágyó zenerajongó.

VIP Diamond – 1 – 3. sor között
Tartalmazza:
Kiemelt ülőhely 1-3 sor között
Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
Welcome drink érkezéskor
Nyakba akasztható VIP pass

VIP Gold – 4 – 6- sor között
Tartalmazza:
Kiemelt ülőhely 4 – 6. sor között
Külön biztosított VIP bejárat és beengedés
Welcome drink érkezéskor

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

További ajánlataink


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!