Program


Berg Judit: RUMINI Ferrit-szigeten

Berg Judit: RUMINI Ferrit-szigeten

Rumini újra a Magyar Színház színpadán! A tengerész-kalandregényekből jól ismert Rumini és társai ezúttal ismét nagy bajba keverednek: Ferrit-sziget gonosz úrnőjének életveszélyes kelepcéje várja őket, ahonnét csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni.

Aktuális előadások







További programok megtekintéséhez kattintson ide! (8)

Berg Judit varázslatos története és szerethető karakterei készen állnak, hogy újra elvarázsolják a gyerekeket és szüleiket egyaránt. Rumini, Csincsili, Negró és a többiek nagy bajba keverednek: Ferrit-sziget gonosz úrnőjének veszélyes kelepcéje várja őket, ahonnan csak fortélyok, leleményesség és önfeláldozó bátorság révén lehet szabadulni. A Magyar Színház korábbi, nagysikerű előadását sok ezer család látta már, most egy látványos, új rendezésben találkozhatunk ismét kedvenceinkkel. Az előadás megtekintése kihagyhatatlan a Rumini-rajongóknak, de a történettel most ismerkedő „újoncoknak” is szeretettel ajánljuk!

További ajánlataink


Az Orlai Produkció a Fügével közösen mutatja be az Egyasszony című darabot Tenki Réka előadásában.

Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!