Program


Boeing, boeing - Leszállás Párizsban
8

Boeing, boeing - Leszállás Párizsban

A nőcsábász építész három légikisasszony szeretője a menetrendi zavarok miatt egyszerre jelenik meg lakásán, ráadásul betoppan kétbalkezes régi iskolatársa is. A nappaliból 6 ajtó nyílik: a különböző szobák közötti fergeteges helycserék, hirtelen támadó és összedőlő haditervek, hallucinációkat okozó mérgezett konyak, véletlen személycserék fokozzák a feszültséget, teszik egyre kilátástalanabbá a helyzetet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 29. szerda, 19:00

BOEING, BOEING - LESZÁLLÁS PÁRIZSBAN

vígjáték

 

Az előadás időtartama: 2 óra 30 perc, szünettel

Bemutató: 2018. 12. 01.

 

Marc Camoletti filmvásznon is nagy sikert aratott vígjátékát Hamvai Kornél fordította magyarra rendkívül ötletesen, a nyelvi humoron túl élezve a helyzetkomikumokat is.

A nőcsábász építész három légikisasszony szeretője a menetrendi zavarok miatt egyszerre jelenik meg lakásán, ráadásul betoppan kétbalkezes régi iskolatársa is. A nappaliból 6 ajtó nyílik: a különböző szobák közötti fergeteges helycserék, hirtelen támadó és összedőlő haditervek, hallucinációkat okozó mérgezett konyak, véletlen személycserék fokozzák a feszültséget, teszik egyre kilátástalanabbá a helyzetet. A megoldást természetesen a leggyengébb láncszem, a kétbalkezes barát és a rutinos házvezetőnő jelenti.

Ez a nagyszerű technikával, ezer leleménnyel megírt játék felhőtlen szórakozásra ad lehetőséget, ugyanakkor magas szintű színésztechnikát, sűrítően karakterizáló képességeket kíván a játszóktól.

Az előadás létrejöttét a Balaton Bútor és a Kinizsi Bank támogatta.

Szereplők:

BERNARD: Koscsisák András

BERTHA: Oravecz Edit

ROBERT: Molnár Ervin

JUDITH: Pap Lívia

JANET: Kovács Ágnes Magdolna

JACQUELINE: Egri Zsófia

Alkotók:

Fordította: Hamvai Kornél

Díszlettervező: Kovács Yvette Alida

Jelmeztervező: Justin Júlia

A rendező munkatársa: Magyar János

Író: Marc Camoletti

Rendező: Szelle Dávid

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

További ajánlataink


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!