Program


Boribon és a 7 lufi  Pagony-Füge Produkció

Boribon és a 7 lufi Pagony-Füge Produkció

Boribon és a 7 lufi
Előadja: Rezes Judit és Szabó Győző



 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 19. vasárnap, 10:30

Egy esős napon Boribon hét színes lufit kap Annipannitól: pirosat, narancsot, sárgát, zöldet, világos- és sötétkéket, no meg egy lilát...

Marék Veronika szeleburdi kis mackóját hatvan éve imádják a picik szerte a világon. A kicsattanó öröm, a kontrollálhatatlan düh és egy tál meleg pogácsa épp olyan velejárója a Boribon meséknek, mint a pici gyerekek életének. A 7 lufi a veszteség első megtapasztalásáról, és a végtelen boldogságról szól, amit most Rezes Judit és Szabó Győző, nagyobbik fiúk közreműködésével dolgoznak színpadra. A színész-pár színpadra álmodja a népszerű könyv szereplőit és elmeséli történetüket.

Az előadás mellett játszósarokkal várjuk a kicsiket, továbbá saját farsangi maszkodat dekorálhatod ki különféle mintákkal, dekorpapírokkal.

Öltözz be! Jelmezeden szerepeljen legalább egy szín Boribon 7 lufija közül... vagy akár hozz egy lufit magaddal a mesében szereplő szín szerint! Kreativitásodért fánkkal kedveskedünk!

Az előadás megtekintése 1 éves kortól ajánlott.

Zenei munkatárs: Szabó Mihály Simon

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

További ajánlataink


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!