Program


BUÉK - várKERTmozi

BUÉK - várKERTmozi

Az elmúlt pár év legjobb magyar alkotásaival várunk minden friss levegőre vágyó filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát helyszínen. Kapunyitás: 19:00. 20 órától beszélgetés a film szereplőivel - vendég: Lengyel Tamás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 12. szerda, 21:00

Magyar nyelven, angol felirattal, 114 perc.

A jegy felmutatásával ingyenes parkolást biztosítunk a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (mely a Szarvas tér felől közelíthető meg). A helyszínen korlátozott számban pokróc is igényelhető.

Eső esetén a vetítés elmarad. Elmaradt előadás esetén aznap nincs visszaváltási lehetőség. A megváltott jegyek a helyszínen válthatók vissza vagy cserélhetők egy másik filmvetítésre a rendezvényszervező áltál meghatározott időpontig. Jegypénztárak nyitvatartása: https://bit.ly/2L9cCBS

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Rendezvény szervezője legkésőbb az előadás napján 19.30 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Rendezvény szervezője az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. A Rendezvény szervezője fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett vetítés folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

Forgalmazó: InterCom


Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

További ajánlataink


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!