Program


Bűvész Színház: Mental & Magic Show Esztergom

Bűvész Színház: Mental & Magic Show Esztergom

Tarts Velünk egy varázslatos utazásra!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 25. péntek, 19:00

A Bűvész Színház két alapítója - Damien és Fanny White -, már több, mint 6 éve varázsolja el hétről hétre a közönséget Budapesten az első és egyetlen Bűvész Színházban. Most úgy gondolták, hogy eljött az ideje, hogy még többek számára hozzák el a csodát és varázslatot, így egy vadi új műsorral országos turnéra indulnak. Ez a Mental and Magic Show, egy egész estés bűvész és mentál műsor, ahol a lehetetlen valósággá válik, ahol semmi sem véletlen és ahol nem lehetsz biztos abban, hogy amit látsz, az a valóság, vagy pusztán illúzió.

Meghívhatunk egy varázslatos utazásra? Éld át a saját bőrödön a leghihetetlenebb trükköket és mentál kísérleteket, akár a színpadon is, hiszen interaktív műsorunkban nem egyszer a közönség tagjai próbálhatják meg befolyásolni a jövőt. Vajon valóban léteznek véletlenek, vagy ez is csupán illúzió?

Tarts velünk, és derítsük ki együtt! A Mental and Magic Show egyedi, humoros és egyben megdöbbentő szórakozás az egész család számára.
Ne maradj le, vedd meg a jegyedet még ma!

A műsort 6 éves kor felett ajánljuk!

Ajánlatunk


Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

További ajánlataink


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!