Program


CARAMEL - SIMFONICA II szimfonikus gálakoncert

CARAMEL - SIMFONICA II szimfonikus gálakoncert

Molnár Ferenc Caramel eddig öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, legutóbb 2020 februárjában, SIMFONICA címmel, a járványhelyzet előtti utolsó nagykoncertek egyikeként. A hatalmas sikerre való tekintettel 2021. szeptember 11-én ismétli meg a produkciót, új dalokkal, elemekkel kiegészítve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 11. szombat, 20:00

CARAMEL – SIMFONICA II
szimfonikus gálakoncert

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. Másfél évtized múltán sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője. Népszerűsége alapján a hazai előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja. Facebook rajongótábora 400,000 feletti, szerzeményeit 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken. 2006-ban, 2009-ben és 2019-ben Fonogram-díjjal tüntették ki, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

Eddig öt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában, legutóbb 2020 februárjában, SIMFONICA címmel, a járványhelyzet előtti utolsó nagykoncertek egyikeként. A feledhetetlen estén szimfonikus nagyzenekar adta a zenei kíséretet, külön az alkalomra szerzett és hangszerelt dalokkal. A hatalmas sikerre való tekintettel 2021. szeptember 11-én, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ismétli meg a produkciót, új dalokkal, elemekkel kiegészítve.

A koncert fő különlegességét az adja, hogy a régi és új dalokat, duetteket korábban nem hallható formában, klasszikus hangszerelésben hallhatja a közönség. A szerzeményeket a Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Zsoldos Béla hangszereli át nagyívű hangzássá, amely harmóniát Caramel utánozhatatlan, bársonyos tenorja tesz teljessé.

A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.

2021. szeptember 11. szombat 20:00 (esőnap: szeptember 13.)

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

További ajánlataink


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!