Program


Cégeshármas- Kalandozások multilandban// Litkai Gergely és Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Cégeshármas- Kalandozások multilandban// Litkai Gergely és Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 23. kedd, 21:00

Litkai Gergely és a Szomszédnéni Produkciós Iroda a cégek csodálatos világába kalauzolja a nézőket. A balesetvédelmi oktatástól a teljesítményértékelésig, a startupoktól  az organigramokig, az emailezéstől a csapatépítésig, a marketingtől a marketingig járhatják be multilandet, azt a nemzetközi országot, ahol az eredményeket vetítik, ahol a legtöbb angol szónak hiába van magyar megfelelője és ahol az örökké termő cafetéria fa Erzsébet Utalványokat hajt. Jelenetek, stand-up és spontán értekezletek 2*45 percben.

Excel hiénáknak, az idegösszeomlás szélén álló közepvezetőknek, valamint fiatal, kreatív és dinamikus munkavállalóknak kihagyhatlatlan, a legjobb havi mítingeket is kenterbe verő előadás.

 

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!