Program


Chicago - Vörösmarty Színház

Chicago - Vörösmarty Színház

Minden idők legsikeresebb Broadway musicalje a Vörösmarty Színház élőzenekaros, lebilincselő előadásában, a világhírű férfi szoprán, Vásáry André közreműködésével!

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Chicago
Vörösmarty Színház
zenés előadás

A történet szerint Roxie Hart egy nap besokall, be akarja fejezni viszonyát és hidegvérrel lelövi szeretőjét, majd férjét falazásra kéri. A halálbüntetés elől a börtönőr, Morton mama segítségével próbál elmenekülni, még pedig úgy, hogy megszerzi magának az ördögien fondorlatos sztárügyvédet, Billy Flynnt. Az ügyvéd a címlapokon próbálja meg tisztára mosni Roxiet, akiból igazi sztárt csinál, hogy elnyerje a közvélemény tetszését. Ehhez azonban a férjgyilkosok királynőjének, a kettős gyilkosságért ülő Velma Kellynek is lesz egy-két szava…

Az előadás hossza 175 perc két részben.

Főbb szereplők:
Varga Gabriella, Kiss Diána Magdolna, Sághy Tamás, Krisztik Csaba, Vásáry André, Váradi Eszter Sára
 
Rendező-koreográfus: Horváth Csaba

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

További ajánlataink


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!