Program


CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 30. szerda, 20:00

CHILL GARDEN Jancsó 99-100 - Magánbűnök, közerkölcsök

20:00 óra Műtárgyséta - 5 műtárgy a bűnről

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

20:30  MAGÁNBŰNÖK, KÖZERKÖLCSÖK  – JANCSÓ 99-100 SOROZAT

A Jancsó Miklós születésének centenáriumára emlékező, ősszel kényszerűen félbehagyott sorozatunkat a művész 1976-os Magánbűnök, közerkölcsök című filmjével folytatjuk. A Rudolf trónörökös és Vetsera Mária bárónő tragikus haláláról szóló film erotikus jelenetei miatt vált ikonikussá, itthon csak 1980-ban mutatták be. A filmről házigazdánk, Kirschner Péter beszélget meghívott előadóinkkal. A MAZSIKE és az ERöMŰVHÁZ közös programja. Vendégek: Balázsovits Lajos Jászai Mari-díjas színművész, a film főszereplője, Csorba László történész, egyetemi tanár és Báron György filmesztéta, a sorozat szerkesztője.


Programjainkat kizárólag azok látogathatják, akik érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek és azt munkatársunknak a belépéskor a személyi igazolványukkal együtt bemutatják. A programok védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorúak számára maszk nélkül is látogathatók.

További ajánlataink


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!