Program


Chill Garden !Nosnach és Tenki Dalma közös estje

Chill Garden !Nosnach és Tenki Dalma közös estje

A ¡Nosnach (Kertész Endre és Móser Ádám) sokszínű, improvizatív zenéje, amely egyszerre idézi a tangót, a balkáni zenéket, a klezmert és a francia sanzont. Zenéjük az est során aláfesti, kiemeli vagy épp kontrasztot ad Tenki Dalma vers- és prózaválogatásához.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 20:00

¡Nosnach és Tenki Dalma közös estje.
Zene és szöveg találkozása, civódása, összefonódása, kölcsönös átértelmezése.

A ¡Nosnach (Kertész Endre és Móser Ádám) sokszínű, improvizatív zenéje, amely egyszerre idézi a tangót, a balkáni zenéket, a klezmert és a francia sanzont. Zenéjük az est során aláfesti, kiemeli vagy épp kontrasztot ad Tenki Dalma vers- és prózaválogatásához. Műsorukban dallamok és szavak olvadnak elválaszthatatlanul egybe, hogy játékos, fájdalmas, andalító és elgondolkodtató élményt szerezzenek a hallgatóságnak.
Egyszeri élmény!

Tenki Dalma – szabadúszó színésznő, jelenleg több színházban (Karinthy, Hps Kultszalon, Nyíregyháza, Trip hajó) és a Doktor Balaton tévés sorozatban játszik.

¡Nosnach - Minimál tangó New Yorktól Odesszáig. Kelet-európai sanzon. Kertész Endre (Lajkó Félix Band, Budapest Improvisers Orchestra, Programozott Sejthalál) csellista és Móser Ádám (Miquèu Montanaro duó, Szakértők Zenekar, Radnay – Kovács – Móser trió) zeneszerző és harmónikás együttese.

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

További ajánlataink


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!