Program


CHILL GARDEN - Üzenet a liftből

CHILL GARDEN - Üzenet a liftből

20.00 óra Műtárgyséta - 5 híres műtárgy
20.30 Üzenet a Liftből – Bornai Tibor estje
ÜZENET A LIFTBŐL

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 15. csütörtök, 20:00

20.00 óra Műtárgyséta - 5 híres műtárgy

Az esti rendezvények előtt TÁRGY | KÍSÉRLETEK – Műtárgyséta a Róth Miksa Emlékházban. 5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, mi most mégis hálót szövünk belőlük. A Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva kísérletet teszünk: szubjektív műtárgysétára hívjuk látogatóinkat, hogy együtt fedezzük fel a kiállítások rejtett hálózatait.

20.30 Üzenet a Liftből – Bornai Tibor estje
ÜZENET A LIFTBŐL
önálló est, egy szál gitárral.

Dalok és történetek
egy zenekartól és
egy zenekarról.


Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

További ajánlataink


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!