Program


Cinema Italia / EURÓPAI HIDAK 2019

Cinema Italia / EURÓPAI HIDAK 2019



 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 21. szombat, 20:00

2019. szeptember 21. szombat
20:00 — 22:00

Ennio Morricone és Nino Rota szerzeményei évtizedeken át meghatározó élményt jelentettek nemcsak az olasz filmek szerelmeseinek, de számtalan zenekedvelőnek is. Morricone 2016-os Oscar-díja az irányú a törekvését is elismerte, hogy a filmzene műfaja a legmagasabb művészi színvonalra emelkedjen. Ezen a koncerten az olasz jazzélet kiválóságaiból alakult kvartett Morricone és Rota híres témáiból válogat: kreativitásuk, virtuóz improvizációik által új és izgalmas alakot öltenek a csodálatos dallamok.
Fulvio Sigurta tizenöt évesen nyert felvételt a bresciai Conservatorio Luca Marenzióra, ahol 1998-ban diplomázott klasszikus trombita szakon. Ezt követően a neves bostoni Berklee College of Music ösztöndíjasa lett, majd visszatért Bresciába, hogy a jazzdiplomát is megszerezze. Számos alkalommal működött együtt az angol jazzélet neves alakjaival is.
Luciano Biondini tízévesen kezdett harmonikázni. Klasszikus harmonikásként számos díjat nyert, mielőtt 1994-ben a jazz felé fordult. Játszott többek közt Rabih Abou-Khalillal, Michel Godard-ral, Enrico Ravával és Tony Scott-tal.
A rangidős, Enzo Pietropaoli már az 1975-ben alapított Trio Di Romával komoly elismerést szerzett. Olyan legendás muzsikusokkal dolgozott, mint Chet Baker, Art Farmer, Michael Brecker, Lee Konitz, Pat Metheny és Joe Pass. Játéka közel száz albumon hallható.
Michele Rabbia torinói tanulmányai után az Amerikai Egyesült Államokban tanult Joe Hunttól és Alan Dawsontól. Játszott Matthew Shipp-pel, John Taylorral, Eivind Aarsettel és az olasz jazzélet szinte minden kiválóságával, valamint színházi és irodalmi produkciókban is részt vett.

Közreműködők:

trombita             Fulvio Sigurta
harmonika          Luciano Biondini
bőgő                  Enzo Pietropaoli
ütőhangszerek    Michele Rabbia

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

További ajánlataink


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!