Program


Csajkovszkij: Csipkerózsika  ROH 2019/20

Csajkovszkij: Csipkerózsika ROH 2019/20

A Csipkerózsika, az orosz balett egyik legnagyobb klasszikusa alapozta meg a második világháború után a Royal Ballett világsikerét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 20:15

A Csipkerózsika, az orosz balett egyik legnagyobb klasszikusa alapozta meg a második világháború után a Royal Ballett világsikerét.

Élő közvetítés a londoni Royal Opera House-ból.

1946 óta újra meg újra elvarázsolja a Covent Garden közönségét. Hatvan évvel később, 2006-ban a társulat vezető koreográfusainak közreműködésével felújították az eredeti produkciót, visszahozva a színpadra Oliver Messel pazar díszleteit és jelmezeit.

Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij
Koreográfus: Frederick Ashton, Anthony Dowell és Christopher Wheeldon, Marius Petipa nyomán

Az előadás hossza: 3 óra, két szünettel

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

További ajánlataink


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!