Program


CSENGŐ-BONGÓ SOROZAT: Árgyélus királyfi

CSENGŐ-BONGÓ SOROZAT: Árgyélus királyfi

Az Árgyélus királyfi az egyik legtipikusabb, legbölcsebb magyar népmese, melynek zenei betétjei olyan klasszikus, elsősorban barokk zeneszerzők darabjaiból állnak, mint Bach, Händel vagy Vivaldi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 14:00

CSENGŐ-BONGÓ: ÁRGYÉLUS KIRÁLYFI

Az Air Corde Trió minden idők egyik legsikeresebb BonBon Matiné fellépője. Első előadásuk, az Állati zenék túl van a 100. előadáson, így nem csoda, ha művészeinkben felmerült az igény egy új előadás bemutatására.

Az Árgyélus királyfi az egyik legtipikusabb, legbölcsebb magyar népmese, melynek zenei betétjei olyan klasszikus, elsősorban barokk zeneszerzők darabjaiból állnak, mint Bach, Händel vagy Vivaldi. A klasszikus zene, a kedves, de mégis fordulatos történet és Győző bácsi magyarázatai egy egészen újszerű előadást eredményez, aminek a végén nem csak a szegény legény találja meg a boldogságát, hanem remélhetőleg a nézőközönség is!

Az együttes:
Matuz Gergely – fuvolaművész
Szilvágyi Sándor – Liszt-díjas gitárművész
Lukácsházi István – nagybőgőművész
Illusztráció: Maróti Réka
Műsorvezető: Lukácsházi Győző

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

További ajánlataink


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!