Program


Cseszák Zsombor és a Magyar Állami Népi Együttes zenekara

Cseszák Zsombor és a Magyar Állami Népi Együttes zenekara

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 16. szombat, 19:00

Cseszák Zsombor a Fokos zenekar prímása. Az óbecsei néptánccsoport tagjai voltak valamennyien, ennek köszönhetik az ismeretséget. Gimnazista korukban kovácsolódtak össze, ahol a zene a közös érdeklődési körök egyike volt. Népzenével 2009-ben kezdtek el foglalkozni, akkor alakult meg a Csikós, majd 2010 őszén a Fokos zenekar. Koncerteznek, táncházakban muzsikálnak, tánccsoportokat kísérnek Vajdaságban és Magyarországon, de számos alkalommal eljutottak már a Kárpát-Medencén kívülre is.
A Fokos zenekar 2019-ben hangszeres szólisták és zenekarok kategóriában megnyerte a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsor Döntők Döntőjét.
2019-ben a Magyar Állami Népi Együttes új bemutatóján is közreműködött a zenekar. Az Ezerarcú Délvidék című előadáson Cseszák Zsombor közösen muzsikálhatott a Magyar Állami Népi Együttes zenekarával. 


Fokos zenekar: Cseszák Zsombor, Jovánovity Péter, Szabó András, Szerda Balázs, Szerda Ákos

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

További ajánlataink


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!