Program


Cuhorka Emese - Molnár Csaba: Pandóra szelencéje

Cuhorka Emese - Molnár Csaba: Pandóra szelencéje

Többszólamú prófécia, szószátyár bölcseletek és révült szitkok zápora, ami a jó és a rossz különválasztása helyett a szorgalom, a kudarc, a bűn, a szerencse, a becsület és a bűnhődés összemosásán dolgozik.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 23. szerda, 19:00

Cuhorka Emese és Molnár Csaba performansza a gondolatok érzékekre ható erejével foglalkozik. Az információ túltelítődés, amely szükségképpen paradoxonokkal jár, sok esetben paralízishez vezet, egy-egy gondolat azonban, bármilyen ellentéteket is rejt magában, képes kollektív cselekvésre ösztönözni.

A Pandóra szelencéje a szónoklatok, a spekuláció és az áltudományos jóslatok tömegekre gyakorolt hatásával foglalkozik. A szónoki pozíció vonzerejét használva teremti meg a kritikára alkalmas teret, ahol az ítéletek egy kiállítás tárgyaivá merevednek.

Az alkotók az emberiségre szabadult összes csapást formálják jelenlétük eszközévé. Isteni kinyilatkoztatások közvetítőiként ajánlják fel a remény csábító ajándékát.

Testesítsétek meg félelmeiteket, mert az adhat nektek lelki boldogságot. 

Alkotók, előadók: Cuhorka Emese, Molnár Csaba
Zene: Gryllus Ábris
Fény: Galgó Janka

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!