Program


Dee Dee Bridgewater - Memphis… Yes, I’m Ready

Dee Dee Bridgewater - Memphis… Yes, I’m Ready

A project ötlete évek óta érlelődött, miután Dee Dee Bridgewater visszatért Memphisbe, ahol született, hogy felkutassa a zenei gyökereket, melyek hatással voltak egész életére.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 7. hétfő, 20:00

„Ezeket a dalokat hallgattam a híres fekete-zenét játszó WDIA rádióállomáson, ahol a saját apám, Matthew Garrett fiatal DJ-ként dolgozott ’Matt the Platter Cat’ művésznéven. Memphisben születtem, de amikor három éves voltam, északra költöztünk a Michigan állam beli Flintbe. A Dél mindig kicsit rejtve volt bennem, azonban a lemez készítése közben előtérbe került, kerekké téve az életemet” – Dee Dee Bridgewater

Memphis, Tennessee. Minden kép egy történet, minden utazás másképp kezdődik. Dee Dee Bridgewater lenyűgöző új albuma a „Memphis… Yes, I’m Ready” története abban a városban kezdődik, ahol született a Collins Chapel Kórházban, a nagymúltú Royal Studios szomszédságában, ahol a lemez felvételei zajlottak.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

További ajánlataink


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!