Program


Demjén 75 Turné 2021

Demjén 75 Turné 2021

Minden kulturális esemény, zenés-táncos rendezvény, falunap, egyéb rendezvény, sportrendezvény stb. rendezvénynek minősül, ezért csak védettséggel rendelkező személyeknek és a felügyeletük alatt álló 18 éven aluliaknak látogatható.

Kedves koncertlátogató közönségünk!

Az elmúlt napokban ellentétes hírek és ezzel kapcsolatban ellentétes intézkedések is napvilágot láttak a koncertek látogathatóságának módjáról.

Az esetleges félreértések elkerülése érdekében a közzétesszük a minisztérium állásfoglalását ebben az ügyben:

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Kulturális események látogatottságának pontosító tájékoztatása

A kulturális terület védettségi szabályozását a 484/2020 Kormányrendelet tartalmazza, amely részletesen leírja a védettségi igazolvánnyal látogatható rendezvények köret.

Minden kulturális esemény, zenés-táncos rendezvény, falunap, egyéb rendezvény, sportrendezvény stb. rendezvénynek minősül, ezért csak védettséggel rendelkező személyeknek és a felügyeletük alatt álló 18 éven aluliaknak látogatható.

A jelenlegi szabályozás azonban, amennyiben a kulturális eseményt az e művészet céljára rendelt helyszínen tartják meg, előre megváltott jeggyel ülőhelyre szól, valamint a néző az előadás időtartama alatt az ülőhelyén tartózkodik, az adott kulturális eseményt kiveszi a rendezvény fogalma alól. Így ezen feltételek teljesülése esetén nem kötelező a védettség igazolása, bárki szabadon látogathatja a színházi, mozi, cirkuszi stb. előadásokat.

Budapest, 2021. szeptember 04.

Kiss Szabolcs

főosztályvezető

Mindez azt jelenti, hogy az általunk szervezett koncertek védettségi igazolvány nélkül csak abban az esetben látogathatók, ha mindenkinek helyre szóló ülőhelyet biztosítunk.

Ez az őszi/téli időszakban csak azoktól kíván - a többség és a koncert megtarthatósága érdekében - belátást, akik a korábban meghirdetett és idénre halasztott Demjén koncertekre állójegyet váltottak.

Ha részt szeretnének venni a koncerten, akkor kérjük, hogy fogadják el a felkínált ülőhelyet, melyeket a legelső sorokban jelöltünk ki és foglaltunk le Önöknek. Érkezési sorrendben a bejáratnál új helyjegyet fognak kapni.

Amennyiben ezt nem tudják elfogadni, úgy a következő lehetőségeket tudjuk számukra felajánlani:

• Beválthatja azt un. szabad felhasználású jegyre 

A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2022.12.31-ig, egy Ön által választott előadás jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. 

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:

https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

• Igényelheti a jegye visszaváltását:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

Választásukat 2021. szeptember 15.-ig jelezhetik! Rögzítik az igényüket, amelyek az igénylésre megadott határidőt követően kerülnek teljesítésre.

Minden más koncertünk ülőhelyhez kötött, színházi jellegű, így azok korlátozás nélkül látogathatók továbbra is.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Gag Produkció

 

Ajánló


Kálmán Imre fülbemászó melódiái nem csak a színházban, hanem a mindennapi életben is…

Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!