Program


Dörgő koncert

Dörgő koncert

Mocskonyi Dörgő első saját nagylemeze 2023. január 21-én jelent meg. Most elsőként lehet koncert formában hallani a dalokat, melyhez régi-új zenésztársai lesznek segítségére: Vaskó-Fehérváry Regő dobon, Woller Péter és Steinbach György gitárokon, Csanády Vince basszusgitáron és Fáy Lukács szaxofonon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 17. péntek, 20:00

Dörgő koncert // Barlang

Mocskonyi Dörgő első saját nagylemeze 2023. január 21-én jelent meg. Hallható rajta a letisztult egyszál gitáros dallamoktól a szívhez szóló pop-balladákon át, a pörgős rock’n’rollig mindenféle stílus. Most elsőként lehet koncert formában hallani a dalokat, melyhez régi-új zenésztársai lesznek segítségére: Vaskó-Fehérváry Regő dobon, Woller Péter és Steinbach György gitárokon, Csanády Vince basszusgitáron és Fáy Lukács szaxofonon. Bár már többféle formációban hallhattátok őket, ez lesz az első önálló klubkoncertjük, ahol bemutatják az új lemez teljes anyagát.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

További ajánlataink


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!