Program


Dutch Focus - Under the Surface
3

Dutch Focus - Under the Surface

Három, különböző generációt képviselő zenészegyéniség talált egymásra az irányú késztetésében, hogy olyan improvizált zenét hozzon létre, melyben a szépség, a költészet és az összeadódó energiák egyaránt nagy szerepet játszanak.

Dutch Focus - Under the Surface (NL)

Közreműködik:
Sanne Rambags - ének, dalszövegek
Bram Stadhouders - gitár, elektronika
Joost Lijbaart - dob, ütőhangszerek

„Improvizált zene a legmagasabb színvonalon” – Music Frames, Mattie Poels
"Ragyogó zene, amiben a hang és a csend egyenértékűek, és amelynek hallatán azt érezhetjük: csupán porszemek vagyunk a gépezetben" – Music Frames
"kompromisszumok nélküli, erőteljes zene" – Nederlands Dagblad

Az Under the Surface egy új, holland banda, melyet a dobos Joost Lijbaart (1967), a gitáros Bram Stadhouders (1987) és az énekes Sanne Rambags (1994) alapítottak. Három, különböző generációt képviselő zenészegyéniség talált egymásra az irányú késztetésében, hogy olyan improvizált zenét hozzon létre, melyben a szépség, a költészet és az összeadódó energiák egyaránt nagy szerepet játszanak. Ami által a hallgató szinte álomszerű, új valóságba kerülhet.

Debütáló albumukat, melyet a Challenge Records adott ki, 2017-ben Edison díjra jelölték. Az Under the Surface improvizációi nem annyira absztraktak, mint inkább átgondolt, jelen idejű kompozíciók; Ramhags rímeket kántál, suttog és énekel Stadhouders érzékeny dallamjátéka és Lijbaart finom, ütős hangjai felett. Ez a hangulat a csendből nő ki, és feltárja a zenészek közötti tiszta rokoni, szellemi közösséget.

A zene egyetemes nyelve számtalan fesztiválra eljuttatta már a formációt szerte a világban Afrikától, Dél-Amerikán és Ázsián át egészen a Közel-Keletig. A teljes egészében improvizált koncert műfaja egy folyamatos tanulási folyamat mind a közönség, mind pedig a zenészek számára. Ennek tapasztalatai tökéletesen visszatükröződnek a Trinity című, élő koncertfelvételen, mely 2019-ben jelent meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

További ajánlataink


Az Amy világa megrázó őszinteséggel, humorral beszél az anya-lánya kapcsolatok összetettségéről, az önfeláldozó szeretetről, a felnőtté válás és a művészlét…

A XIV. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2022 január 12. és 17. között kerül megrendezésre.

Baráznay Ignácz történetünk képzeletbeli főhőse. Ő a Szabadságharc mártírja, kit a nemzet csak a „Pákozdi Oroszlánként” emleget. Tisztázatlan halála után…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!