Program


Dzsamgön Kongtrul rinpocse / A gurujóga gyakorlat jelentése

Dzsamgön Kongtrul rinpocse / A gurujóga gyakorlat jelentése

A gurujóga gyakorlat jelentése
Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának egyik vonaltartója, aki a Gyémánt Út Buddhista Közösség szervezésében szeptember 20-án tanítást ad.
 több...

Aktuális előadások



Program
Szeptember 20. péntek – 19:00
A gurujóga gyakorlat jelentése

14 év alatti gyermekek ingyenesen vehetnek részt a programokon.

Helyszín
Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand, 2040 Budaörs, Hársfa utca 6.

Dzsamgön Kongtrul rinpocse Mingyur Dragpa Szenge
Dzsamgön Kongtrul Mingyur Dragpa Szenge 1995-ben született Nepálban. A XVII. Karmapa, Táje Dordzse a nagy Dzsamgön Kongtrul Lödro Táje negyedik inkarnációjaként ismerte fel 1996-ban. Lödro Táje nagyszerű tudós és meditációs mester volt a XIX. században, és hatalmas örökséget hagyott maga után az összes buddhista vonalra. A XVII. Karmapa, Táje Dordzse 2016-ban Dzsamgön Kongtrul Mingyur Dragpa Szengét egy vörös koronával ajándékozta meg, amely egyben kifejezi, hogy ő a Karma Kagyü egyik vonaltartója.

Gurujóga

A Karma Kagyü vonalban a legnagyobb jelentősége a tanítón (lámán), mint minden buddha lényegiségén végzett meditációnak van, amelynek során – ugyanúgy, ahogy a beavatások alatt is – a test, a beszéd és a tudat áldásában részesülünk.
A Gyémánt Út Buddhista Központokban világszerte a fő meditáció a XVI. Karmapán végzett gurujóga.  
Gyémánt Út Buddhista Közösség

Dzsamgön Kongtrul rinpocse angol nyelven fog tanítani magyar fordítással.A fordítás FM-rádión keresztül lesz elérhető. Rádiókölcsönzésre a helyszínen nem lesz lehetőség, ezért kérünk mindenkit, aki szeretné elérni a fordítást, hozzá magával az ehhez szükséges eszközöket (FM-rádió vételére alkalmas mobil vagy rádiókészülék, valamint fülhallgató). Köszönjük megértéseteket!

www.buddhizmusma.hu

További ajánlataink


Miért fontosak és hogyan segítenek a családi történetek? Milyen szerepe van a családtörténeteknek, mennyiben segít az önbecsülés, a küzdőképesség és a…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!