Program


Egy nap Mádon - Swing Your Steps

Egy nap Mádon - Swing Your Steps

A zempléni fesztiválközönség előtt már nem először fellépő, "Hungarian django swing" stílust megalkotó innovatív Swing à la Django együttes zenéjében a francia manouche swing világa, a magyar autentikus zene, a tangó és a jazz műfaja ötvöződik. A zenekar néhány teljesen új dallal érkezik a fesztiválra: a tőlük megszokott Django Reinhardt ihlette, '30-as, '40-es évek hangulatát idéző gipsy-jazz dalok mellett sok…  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 15. csütörtök, 20:00

Egy nap Mádon – Swing Your Steps
2019. augusztus 15. csütörtök, Mád
20:00 Percze Élményközpont
 
Swing à la Django
Lombos Pál – nagybőgő
Csurkulya József – cimbalom
Dani János – gitár
Seres Vilmos – klarinét
Gazda Bence – hegedű
Nagy Zsolt – dob
Gera Gábor - harmonika

A zempléni fesztiválközönség előtt már nem először fellépő, "Hungarian django swing" stílust megalkotó innovatív Swing à la Django együttes zenéjében a francia manouche swing világa, a magyar autentikus zene, a tangó és a jazz műfaja ötvöződik. A zenekar néhány teljesen új dallal érkezik a fesztiválra: a tőlük megszokott Django Reinhardt ihlette, '30-as, '40-es évek hangulatát idéző gipsy-jazz dalok mellett sok saját szerzemény is hallható lesz! Albinoni Adagio-jának swinges átiratát, ami a gödöllői Barokk Randevúra készült, itt most először szólaltatja meg a zenekar!

A Swing à la Django az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban, Ausztriában és Erdélyben is koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Szigeten, vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. Az elmúlt évek leghangosabb sikere egy olyan nagyszabású nemzetközi produkció volt, ahol Stochelo Rosenberg, világhírű manouche gitáros és Roby Lakatos vendégművészek társaságában léptek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Többször láthattuk őket Micheller Myrtill énekesnő társaságában, vagy a Talamba Ütőegyütessel a Pesti Vigadóban, de akár a Gödöllői Királyi Kastélyban szintén augusztusonként megrendezett Barokk Randevún is. A tavalyi évet pedig teltházas dupla koncerttel zárták a Budapest Jazz Clubban.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

További ajánlataink


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!