Program


Egykutya

Egykutya

Varga Lóránt: Egykutya
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 21. péntek, 19:30

Patrícia meghívja három barátját, Nórát, Évát és Hondát, akikkel egy évtizede nem találkozott. Az egykori kollégisták közül Nóra tíz éve nyomtalanul eltűnt a társaság elől, Éva ugyan megjelent Patrícia életében egy bizonyos pillanatban, de évek óta nem látták egymást, és Honda, akit az egész kollégium ismert…

Patrícia rajta kívülálló okok miatt hosszú ideje sem lépett a lakásból. Az elmúlt évek bezártsága egy olyan kérdést vetett fel benne, amire nem talál megfelelő választ.

Felszínre kerülnek a tizenöt éve félbemaradt események valódi kiváltó okai, fény derül a múltban elkövetett hibákra. Az egyre mélyebb titkok feltárulásával különös módon megnyugvás telepedik a társaságra. A tény, hogy az élet kiismerhetetlen, a benne élő emberek hibáikkal, gyarlóságukkal, esetlenségeikkel csupán élni akarnak, és sokszor csak sodródnak az élettel, akár válasz is lehet Patrícia kérdésére.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

További ajánlataink


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!