Program


Elvarratlan szálak - Dr. Almási Kitti előadása

Elvarratlan szálak - Dr. Almási Kitti előadása

Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 19:00

Elvarratlan szálak

A magyarázat nélkül, vagy valamilyen fájdalmas élménnyel záruló meghatározó emberi kapcsolataink kiemelt jelentőséggel bírnak, befolyásoló erejűek abban, ahogyan magunkról gondolkodunk. Életünk során számos olyan tapasztalatot szerzünk, mely hatással van az életvezetésünkre, meghatározza félelmeinket vagy vágyainkat, és azt is, miként reagálunk egyes helyzetekben. Amennyiben nem jutunk el addig, hogy egy-egy konfliktust, vagy veszteséget elfogadjunk, ha nem értjük meg a mozgatórugókat, évekig cipelhetjük teherként a csalódottságot, értetlenséget, dühöt, fájdalmat. Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek hasonló elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

További ajánlataink


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!